У дома » Apps » Инструменти » Автоматично докосване - автоматично щракване
Автоматично докосване - автоматично щракване APK icon

Изтегли Автоматично докосване - автоматично щракване APK

1.4.2 for Android 7.0 and up

PhonePhreak Software

Уморени от повтарящи се екранни кранове? Автоматичното докосване ще направи кликване за вас!

Package name:

com.phonephreak.repeatclick

Автоматичното докосване ви помага да правите многократни кранове - на всяко място на екрана, във всеки интервал, който посочвате. Не се изисква достъп до root. Няма ограничение за интервала на кликване, който избирате - безопасно да стигнете до 20ms (50 кликвания / секунда).

Автоматичното докосване има плаващ контролен панел, за да контролира лесно автоматичното щракване. Удобно изберете местоположението за автоматично кликване чрез отделна приспособление за точка на кликване. Местоположението на кликването ще бъде запазено за всяко приложение, както и избрания интервал на кликванията и броят кликвания. Автоматичното докосване също така поддържа няколко точки за кликване (макс. 3, версия Pro).


SETUP: Кликнете върху "Enable Automatic Tap" и следвайте инструкциите, за да активирате услугата достъпност. След това кликнете върху "Активиране на плаващи джаджи". Следвайте инструкциите, за да предоставите автоматичното докосване на необходимото разрешение. Накрая кликнете върху "Приложения, които да включите", за да изберете приложения от списък.

УПОТРЕБА: Когато за първи път отворите приложение, което сте избрали в списъка, контролния панел ще се появи в лявата част на екрана. За да я поставите отново, дълго натиснете и го преместете на желаната позиция, като държите пръста надолу. За да скриете контролния панел, докоснете белия "
Какво ново
- Introducing new option "Ignore screen boundaries" as a fix for click points bouncing back from the edges of the screen
- Bugfix: Option "Ignore orientation change" now also allows recording to continue after a screen rotation
- Improved "Troubleshooting" section

категория: Инструменти , Similar

Дата на публикуване: Sep 23, 2018

Сегашна версия: 1.4.2

Изисква андроид: 7.0

Рейтинг на съдържанието: Everyone

Подобен

Разработчик

Отзиви

4.0
1,074 обща сума
5 695
4 113
3 71
2 39
1 156