У дома » Apps » Инструменти » Clean Master - Boost Antivirus
Clean Master - Boost Antivirus APK icon

Изтегли Clean Master - Boost Antivirus APK

7.0.1 for Android Varies with device and up

Cheetah Mobile

Say goodbye to lagging games with Clean Master's Game Boost

Package name:

com.cleanmaster.mguard

Най-сваляната програма за почистване и ускоряване на Андроид от топ 10 на разработчиците по света.

☆Над 100 милиона потребители, поддържа 32 езика.
☆#1 Приложение за почистване на кеш & Android Ускорител & Приложение за сигурност в над 50 държави.
☆Подкрепено от CNET, LA Times, The Boston Globe, XDA & много други.
☆#1 приложение в света в категорията на полезните инструменти.
Спечелил доверието на над 100 млн. потребители Clean Master е номер 1 оптимизатор на Андроид и почистващ инструмент, предназначен да ускори устройството ви. Възможностите постоянно се добавят и подобряват, за да направят мобилното ти преживяване по-лесно и удобно.


Ускоряване на паметта/Спиране на задачи - ускоряването на приложения и игри сега е много по-лесно с помощта на Clean Master.
Почистване - Изтрий онези непотребни файлове (кеш и остатъчни), които заемат ценно място от паметта.
Почистване - Защити личното си пространство, изтривайки лична информация като историята на браузъра.
Антивирусен модул - Класиран на първо място от AV-Test, осигуряващ професионално качество на защита
Управление на приложенията - мести приложения на картата памет, деинсталирай вградени приложения и прави резервни копия на инсталационни файлове. Избирай приложения от нашите препоръки.


Вече над 100,000,000 души инсталираха безплатно Clean Master. Присъединете се към тях, вижте какво може това приложение да направи за вас.

[Антивирусен модул] - Добавена е защита
Професионален антивирус, който ще открие и съобщи за всяка заплаха за устройството ви. Вече можете да си отдъхнете спокойни, че устройството ви е безопасно и сигурно. Напълно безплатно е, няма платена версия.

[Security & Privacy] - Поверителността беше усъвършенствана до Сигурност и поверителност. Добавена е нова функция за сигурност, базирана на 16 годишен опит, за да защитим вашите лични данни и собственост. Clean Master може да изтрие важни данни, свързани с поверителността и така да предпази вашите лични данни.

[App Picks] - Нова възможност, добавена в секцията Мениджър на приложенията. Открий забавни и полезни приложения на базата на досегашните ви харесвания.

[Джаджа] - Плаващ елемент
Управление на много задачи от плаващия елемент. Използвайте раздел Превключи, за да включите или изключите вашите WiFi, блутут, настройки на звънене и други, както и изключвайте приложения и освобождавайте РИМ.

[Ускорител на игри] - Играй игри без забавяне
Clean Master управлява системните ресурси докато играете, кажете сбогом на забиващите игри оттук нататък! Пускайте игрите си от секция Ускоряване на игри в Ускоряване или пък от папка Игри на нач. екран и получи 20%по-добра скорост.

[Junk Files] - Почисти кеш и остатъчни файлове.
На Андроид устройства кешът и остатъчните файлове могат да заемат гигабайти място. Почистването на непотребни файлове може да помогне за освобождаването на памет в устройството и SD картата.

[Memory Boost] - увеличава паметта и ускорява устройството
Задачи, работещи във фонов режим, не само заемат памет, но и съкращават живота на батерията. Ускоряването на паметта може да спре приложения, работещи във фонов режим и да освободи повече RAM, за да ускори работата на вашето устройство. Това включва пряк път, наречен "Ускорител", лесно достъпен на вашия начален екран. Ползвайте Андроид приложения и играйте игри по-бързо от всякога.

[App Manager] - Деинсталатор, Бекъп, Преместване на SD картата
Деинсталатор, който е подобрение на вградения в Андроид такъв, който има възможността да създава бекъп на приложенията в apk формат. Някои потребители с root права биха могли да преместват приложения в SD картата, както и да деинсталират вградени приложения.

[Overview] - Устройството ти като на длан
Ново за 4.0, сега можеш да видиш ясно ситуацията около състоянието на паметта на устройството ти. Прости диаграми и статистика ти помагат да видиш точния тип файлове, които заемат памет и да изградиш правилна стратегия за почистване и управление на паметта.
Какво ново
- Add VIP feature to remove ads.
- Optimized for speed and reliability.
- Bug Fixes.

категория: Инструменти , Similar

Дата на публикуване: Feb 15, 2019

Сегашна версия: 7.0.1

Изисква андроид: Varies with device

Рейтинг на съдържанието: Everyone

Подобен

Разработчик

Отзиви

4.6
44,019,963 обща сума
5 34,614,211
4 6,185,660
3 1,735,192
2 516,468
1 968,432